" The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for." (Allan K. Chalmers)

joi, 9 februarie 2012

Emil Boc laudat in Frankfurter Allgemeine Zeitung

Daca noi ne pricepem mai bine ca oricare natie de pe glob sa ne desconsideram, bine ca mai exista nemti, ca sa aiba cine sa fie obiectivi cu noi si chiar sa laude ce e de laudat.
A aparut ieri pe Deutsche Welle acest articol, care face referire la un alt articol din Frankfurter Allgemeine Zeitung. Citindu-l, imi este jena cind imi aduc aminte cum a fost batjocorit Emil Boc timp de 4 ani, iar altii (si nu oricine) stiu sa-l aprecieze pentru ce a facut si sa-l evalueze cu bune si rele fara patima si ura.
"Teatru absurd la Bucureşti"

4 comentarii:

  1. Omul ăsta a îmbătrânit în anii în care a fost prim ministru. Nici nu e de mirare la câte mizerii i s-au aruncat, totuşi, onest şi cu caracter, a rezistat şi a făcut ceea ce trebuia făcut. A fost un om de sacrificiu şi merită toată stima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Responsabilitatea de care a data dovada, asumindu-si riscuri de impopularitate majore, asa cum nici un alt prim-ministru si sef de partid nu a mai facut-o pina la el, este o dovada clara de patriotism. Mi-ar placea sa hotarasca sa candideze la Cluj, iar clujenii sa-si dovedeasca inteligenta pentru al alege. Clujul merita un primar ca Emil Boc si Emil Boc merita si e in stare sa conduca cinstit un oras cum este Clujul.

      P.S. Merci pentru spartul ghetii. :)

      Ștergere
  2. Am înţeles dintr-un sondaj că ar fi preferatul clujenilor dacă ar candida, deşi cred că ar avea nevoie de o pauză să-şi tragă sufletul.
    Despre spartul gheţii, cu plăcere şi drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stresul si nervii tociti nu se vor mai recupera si daca si-ar lua un an de pauza sa stea numai cu burta la soare. Ar merita sa-si poata permite acest lucru, dar omul asa e facut sa uite de el cind nu trebuie si sa-si aduca aminte doar cind e prea tirziu.

      Ștergere