" The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for." (Allan K. Chalmers)

joi, 19 ianuarie 2012

Cronica unui miting ..... fisiit.

Mircea Diaconu, Gheorghe Zamfir si Emil Hossu m-au dezamagit profund. Nu pentru ca au parei, ci pentru ineptiile ce le scot pe gura. Nu pot sa cred si sa inteleg cum acesti oameni pot decadea astfel!
Sorin Rosca Stanescu, jurnalistul santajist si turnator am aflat ca este in PNL de azi. Sper ca membrii acestui partid sa fie mindri cu o asemenea achizitie "de marca".
Remus Cernea, de la Partidul Ecologist, s-a lipit de mitingul USL. Frumoasa si de viitor asociere?
Daniel Constantin, demagogul cel mic de la PC, l-am auzit spunind inainte de inceperea mitingului, ca este plin de ura molipsita de la manifestanti si ca vremea dialogului a trecut. Inadmisibile astfel de afirmatii pentru un om politic.
Victor Ponta si Crin Antonescu, cei doi comici vestiti ai ecranului, au dus demagogia si populismul pe cele mai inalte culmi ale dezgustului si manipularii.
Felix lipseste de pe scena, dar este regizorul sef; el marele barbat care se lupta cu dictatorul. Televiziunea lui insa este prezenta, chiar si in aer.
Fis...........

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu