" The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for." (Allan K. Chalmers)

sâmbătă, 21 mai 2011

S-a speriat Printul Charls

Nu-i gluma, uitati-va la fata lui, chiar a fost socat sa vada puzderia de ziaristi (diferiti) si colo si colo. Daca nici el n-o fi vazut cohorte de jurnalisti in jurul lui de cind s-a insurat cu Diana si pina si-a insurat acum feciorul cel mare, atunci cred ca n-a vazut nimeni.
Cu siguranta ca omu' mai umbla prin vizite particulare si pe alte meleaguri. La noi a venit pentru liniste, traditie, mincare bio, mai pe scurt, relaxare departe de lumea dezlantuita. Desi a transmis presei ca doreste sa fie mult mai discreta, s-a vazut pe fata lui uimirea cind a vazut turma ce-l urmarea zi de zi in Transilvania. Probabil de aia a avut o a doua tresarire de uimire cind Basescu i-a zis: "V-am urmarit itinerariul prin Transilvania..."
Concluzia:
Avem densitate foarte mare de ziaristi la mia de locuitori, km patrat, gradul de cultura, de civilizatie si nivelul intelectual! Pina si lucrul asta e altfel, fata de cum ar trebui sa fie.
Desi nu se vede tot din ce-am spus eu aici din pacate, iata stirea pe Hotnews:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8649211-printul-charles-uimit-deranjat-numarul-mare-jurnalisti-prezenti-presedintie-guvern.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu