" The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for." (Allan K. Chalmers)

sâmbătă, 14 mai 2011

Cind sobolanul vrea sa evolueze,

ajunge in citiva ani de la "Felix" la "dom' Profesor", sau de la "Nus" la "important om de afaceri cu pretentii de schimbat presedinti".
Cum s-au intimplat aceste metamorfoze nu-mi propun sa recapitulez aici. Am vrut doar sa dau poate cele mai elocvente exemple din societatea romaneasca.
De actualitate este plecarea lui Stelian Negrea de la Antena 3. El vrea sa se metamorfozeze in jurnalistul cinstit si onest si spera sa i se uite trecutul "glorios" din ograda mogulului. Nu ar fi singurul cu astfel de pretentii, deoarece numarul este destul de mare si in crestere a celor care si-au luat-o ani de zile pe bani multi "cu hidrantul" de la moguli si la un moment data migreaza cu pretentii de fete neprihanite.
Dezvaluirile pe care le-a facut in Evenimentul zilei sint importante si in primul rind ar trebui citite de toti cei care inca mai au parerea (naivitatea) ca intrega teorie cu mogulii si manipularea din presa romaneasca este doar inventie.
Pentru acestia postez in primul rind mai jos interviul din EvZ, pentru restul este doar reteta placintei a carui gust o simtim zi de zi de dimineata pina seara si noaptea in reluare.
  1. http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-ghid-de-utilizare-a-ziaristului-in-trustul-lui-voiculescu-928862.html
  2. http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-se-face-presa-in-trustul-intact-episodul-al-doilea-929001.html
  3. http://www.evz.ro/detalii/stiri/stelian-negrea-la-antene-ii-plangeau-pe-saraci-dar-vroiau-marirea-pretului-la-gaz-929164.html
  4. http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-cum-ajung-politicienii-pe-lista-neagra-a-antenelor-929514.html 
Cum reactioneaza autoritatile si breasla jurnalistilor la toate acestea? Dupa o saptamina cam slabut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu