" The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for." (Allan K. Chalmers)

luni, 20 septembrie 2010

Cuvant de ordine: MANIPULARE!

Asta se intampla din pacate in Romania actuala si din ultimii ani. Acesta este flagelul care umbla nestingherit dinspre Moguli TV spre oamenii din fata televizoarelor. Ziarele tiparite, posturile de radio si internetul parca nici nu mai conteaza. Moguli TV da tonul, canta si danseaza in hora manipularii mass-media.

Este groaznic sa vad si sa constat ca dupa 20 de ani de la revolutie, oamenii "inghit" tot ce li se serveste, fara sa se oboseasca sa "mestece" . Avem "latrai" angajati cu simbrie lunara si cei ocazionali, gata in orice clipa sa verse pe sticla orice aberatie. O astfel de operatiune de amploare, bine pusa la punct de specialisti in dezinformarea maselor, a ajunsa sa arunce la gunoi deontologia profesionala a jurnalistilor si a inlocuit-o cu obedienta si subiectivismul bine hranit din palma lui Felix si Nus.
Concret:
1-In aceasta saptamana se asteapta sa fie proteste sindicale, iar Moguli TV nu stiu ce sa mai faca sa traga oamenii de mana sa-i scoata in strada.
2-Politistii cica sint suparati, dar tocmai cei de la Craiova, care au "realizari exemplare la nivel national" fata de colegii din alte judete, in combaterea mafiei tiganesti si a interlopilor locali s-au gasit sa iasa primii in curte la sfarsitul saptamanii trecute, sa se vaite cit de greu le este, iar Moguli TV stiu sa manipuleze inclusiv aceata categorie, aratand ca dracul e mai negru decat pare.

Doar doua exemple dintr-o mie, asa de incalzire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu