" The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for." (Allan K. Chalmers)

joi, 26 iulie 2012

Fratilor, e posibil sa fie groasa!

Ceea ce voi scrie azi 26iulie2012 in aceasta postare reprezinta doar o impresie personala si care m-as bucura mai mult decit poate fi exprimat in cuvinte sa nu se adevereasca. Iar daca vom avea norocul sa fie asa, aceasta postare va disparea bucurindu-ma ca m-am inselat.
Dupa tot ceea ce se intimpla din 3 iulie, dupa toate minciunile raspindite de la cel mai inalt nivel in cantitati incomensurabile, inclusiv pina azi la ora la care scriu aceste rinduri, dupa felul in care institutii ale statului au inceput sa stea in pozitie de drepti in fata pucistilor pe masura trecerii timpului, dupa ignoranta afisata si manifestata fata de institutiile UE, dupa atitea abuzuri de nerespectare si siluire a legilor, inclusiv Constitutia, etc., oamenii care instrumenteaza aceasta lovitura de stat parlamentara au ajuns atit de departe incit nu-si mai pot permite sa dea inapoi.
De aceea, chiar daca referendumul din 29 iulie va fi invalidat, am capatat in decursul evenimentelor din ultimile zile impresia ca totul NU se va termina in acel momeant si mai mult decit atit, ca pucistii nu vor mai avea nici mama, nici tata, nici Dumnezeu, ca le va fi egal ce se va intimpla cu viitorul acestei tari si ca nimic nu va mai conta si nimic nu le va mai sta in cale pentru ca Traian Basescu sa fie impiedicat sa se mai intoarca la Cotroceni pentru ultimii doi ani de mandat.
In final totul va depinde doar de institutiile statului. Care din ele isi vor face sau nu datoria, atit.
Aceasta este doar o impresie personala si va rog sa o tratati ca atare.

UPDATE 30iulie2012: As fi vrut sa sterg aceasta postare asa cum am promis, dar avind in vedere aparitia articolului de mai jos nu cred ca mai sint atit de sigur.
Vocea Rusiei - Articol dupa referendum
UPDATE 31iulie2012: Nici o zi fara Vocea Rusiei, mai nou. Prin mesajul explicativ si exemplul jurnalistului dat, descoperim o mare asociere si nu numai de idei cu trustul lui Felix.
Vocea Rusiei - episodul 2
UPDATE 2august2012: Decizia CCR de astazi mi-a confirmat titlul, iar unele institutii ale statului au confirmat ca lucreaza doar pentru pucisti, ignorind interesul national.
E groasa rau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu