" The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for." (Allan K. Chalmers)

luni, 4 iulie 2011

Bacalaureat 2011

Dupa afisarea rezultatelor de ieri si conferinta ministrului Educatiei de astazi, s-a declansat "minia proletara" la Moguli TV.
Este mai mult decit tragic felul in care se denatureaza realitatile acestui examen in incercarea de a muta vina acestor rezultate catastrofale. Ar vrea sa se fure si sa se copieze asa cum au facut-o toate generatiile precedente din ultimii 20 de ani (nu ca anul acesta nu s-o fi copiat prin multe locuri).
Astfel vor sa construiasca viitorul acestei tari si dupa aceea se intreaba (ne intrebam) de ce nu merge nimic bine tot in aceeasi tara?! Se vrea ca furtul, coruptia, iresponsabilitatea si minciuna sa ramina atribute cotidiene in mentalitatea societatii romaneasti.
Fabricile de diplome (universitatile particulare in principal) au o mare problema anul acesta cu asigurarea materiei prime. Ceva falimente n-ar strica!
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-9260154-live-text-bac-2011-daniel-funeriu-rezultatele-examenului-arata-romania-este-rascruce-trebuie-hotaram-daca-mergem-mana-celor-onesti-sau-alegem-continuare-smecheria.htm
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-9267692-bacalaureat.htm
http://www.contributors.ro/administratie/educatie/bacalaureat-2011-prime-concluzii-si-observatii/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu